Openingstijden
Kringloopwinkel
Energieweg
maandag t/m zaterdag
09.30 - 17.30 uur
 
KringloopCafé
Energieweg
maandag t/m zaterdag
09.30 - 17.00 uur

Kringloopwinkel
Hazerswoude-Rijndijk
dinsdag t/m zaterdag
11.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Energieweg
maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.30 uur
zaterdag 
09.30 - 17.30 uur

Goederen afleveren
Hazerswoude-Rijndijk
dinsdag t/m zaterdag
11.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Ecopark De Limes
maandag t/m zaterdag 
09.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Milieustraat Nieuwveen
maandag t/m vrijdag
13.00 - 17.00 uur 
zaterdag 
09.00 - 16.00 uur  
 
Stichting Kringloop Alphen
is aangesloten bij:
logo_bkn.png
 
 
Vacatures
Houdt mij op de hoogte
van de activiteiten die Stichting Kringloop Alphen organiseert.Volg ons op Twitter!
Levert u spullen in? Maak kans op een prijs!

Elke klant die spullen laat ophalen of aflevert, krijgt een bon voor een gratis kopje koffie of thee en een prijsvraagformulier. Met het goede antwoord op de gestelde vraag maakt hij of zij kans op een prijs! Benieuwd wat u deze maand kunt winnen?

Deze maand kunt u de volgende prijzen winnen:

1ste prijs Bon van € 25,= te besteden bij Het Schoutenhuis

2de prijs Bon van € 15,= te besteden bij Stichting Kringloop Alphen

3de prijs Bon van € 10,= te besteden bij Bloemenboetiek Mariska

De trekking vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats. Uit alle goede inzendingen worden drie winnaars getrokken.

Om aan de trekking deel te nemen, kunt u uw prijsvraagformulier tot aan de dag van de trekking bij één van onze vestigingen in de prijsvraagbus doen. U levert spullen aan, maar krijgt geen formuliertje? Vraag er gerust om!

Wij zijn heel blij met de spullen die mensen aan ons kringloopbedrijf geven. Hierdoor ontziet u het milieu en steunt u ons bedrijf. Met de opbrengst van uw goederen creëren wij werkgelegenheid en steunen we goede doelen.

Antwoorden voorgaande maanden:   

 • December - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook kerstdecoratie. De foto liet een stukje van een kerstbal zien.
 • November - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook muziekinstrumenten. De foto liet een stukje van een gitaar zien.
 • Oktober - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook elektrische apparaten. De foto liet een stukje van een dvd-speler zien.
 • September - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook dierenbenodigdheden. De foto liet een stukje van een poezenmand zien.
 • Augustus - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook knuffels. De foto liet een stukje van een knuffelkonijn zien.
 • Juli - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft sinds kort een KringloopCafé! De foto liet een stukje van een appeltaartje.
 • Juni - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook sportartikelen. De foto liet een stukje van een hometrainer zien. 
 • Mei - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook kleding. De foto liet een stukje van een jasje zien. 
 • April - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook klokken. De foto liet hiervan een stukje zien.
 • Maart - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook naaimachines. De foto liet hiervan een stukje zien. 
 • Februari - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook gezelschapsspellen en puzzels. De foto liet hiervan een stukje zien.   
 • Januari - Stelling - Sommige artikelen die binnenkomen zijn heel bijzonder, om iedereen de kans te geven deze artikelen te bemachtigen, bieden we ze ook op internet te koop aan via Marktplaats. Waar of niet waar? Het goede antwoord is: bijzondere artikelen worden in principe gewoon in de winkel verkocht. Heel soms gebeurt dit per opbod en een enkele keer wordt er een artikel binnengebracht waar een heel specifieke en beperkte doelgroep voor bestaat die niet of nauwelijks bij ons in de winkel komt (bijvoorbeeld een boek over de geschiedenis van Deventer). Deze artikelen bieden we op Marktplaats aan zodat de kans vergroot wordt dat het artikel een nieuwe eigenaar vindt. De stelling is dus juist, soms bieden we artikelen aan via Marktplaats. 
 • December - RARA - Stichting Kringloop Alphen heeft heel veel verschillende soorten artikelen in de winkel. Zo ook accessoires. De foto liet een stukje van een horloge zien. 
 
< Vorige   Volgende >