Openingstijden
Kringloopwinkel
Energieweg
maandag t/m zaterdag
09.30 - 17.30 uur
 
KringloopCafé
Energieweg
maandag t/m zaterdag
09.30 - 17.00 uur

Kringloopwinkel
Hazerswoude-Rijndijk
dinsdag t/m zaterdag
11.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Energieweg
maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.30 uur
zaterdag 
09.30 - 17.30 uur

Goederen afleveren
Hazerswoude-Rijndijk
dinsdag t/m zaterdag
11.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Ecopark De Limes
maandag t/m zaterdag 
09.00 - 17.00 uur
 
Stichting Kringloop Alphen
is aangesloten bij:
logo_bkn.png
 
 
Vacatures
Houdt mij op de hoogte
van de activiteiten die Stichting Kringloop Alphen organiseert.Volg ons op Twitter!
Vacatures
Leidinggevende Winkel (m/v)

Voor onze hoofdvestiging zijn we op zoek naar een:

Leidinggevende Verkoop (m/v)

In deze functie (38 uur) bent u verantwoordelijk voor de winkel en zorgt u samen met de andere medewerkers voor een goede presentatie en verkoop van goederen alsmede een uitstekende klantenservice.

Inhoud van de functie:

 • U coördineert, controleert en plant de dagelijkse werkzaamheden die behoren bij de verkoop in een kringloopwinkel om zo een optimale verkoop en klantvriendelijkheid te creëren en te continueren. U bewaakt te allen tijde de grote lijnen, maar draait zelf eveneens actief mee met het winkelteam.  
 • U geeft leiding aan betaalde en onbetaalde medewerkers en begeleiding aan stagiaires. U instrueert, motiveert en coacht. U bent verantwoordelijk voor een optimale en veilige werkomgeving en draagt zorg voor het voeren van afdelingsoverleggen en de benodigde functionerings- en beoordelingsgespreken.
 • U werkt klantgericht en benadert de klant actief. U adviseert, informeert en helpt en staat de klant bij met raad en daad.
 • U zorgt voor een opgeruimde en schone vestiging en voor een representatieve inrichting en uitstraling.
 • U coördineert de goederenstroom binnen de winkel en zorgt samen met de leidinggevende inzameling en leidinggevende sorteer voor de correcte bevoorrading van de winkel(s).  
 • U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid dat binnen de organisatie wordt gehanteerd (denk hierbij aan aanname- en/of vervoer-, prijs- en sorteerbeleid).
 • U signaleert en meldt afwijkingen van het standaard patroon aan de directie.
 • U onderhoudt het contact met andere afdelingen en met externe partijen zoals re-integratiebureaus, scholingsinstanties, leveranciers en facilitaire bedrijven.
 • U bent verantwoordelijk voor een deel van het facilitair management zoals het coördineren van periodieke controles en keuring van machines en hulpmiddelen en u ziet toe op voorraadbeheer.

 U heeft:

 • hbo denk- en werkniveau,
 • een stevige persoonlijkheid, u bent in staat relaties met mensen op verschillende niveaus op te bouwen en te onderhouden en bent communicatief, tactvol, geduldig, accuraat en flexibel,
 • aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en ervaring,
 • de bereidheid zich te verdiepen in de waardebepaling van (gebruikte) goederen en de bijbehorende prijsrichtlijnen en u bent bereid deze kennis op peil te houden,
 • affiniteit met de branche,
 • daadkracht en genoeg zelfstandigheid om beslissingen te nemen als dat nodig is, maar tevens genoeg gezonde zelfkennis om uw beslissingen te allen tijde te spiegelen aan het management.

Wij bieden:

 • een interessante en afwisselende fulltimebaan (38 uur) voor de periode van één (1) jaar met mogelijkheid tot verlenging,
 • arbeidsvoorwaarden conform het Handboek Arbeidsvoorwaarden voor Kringloopbedrijven. Stichting Kringloop Alphen is aangesloten bij Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.

Meer informatie?

Neem contact op met de heer M. Opdam, bedrijfsleider, via telefoonnummer 0172 – 422490.

Solliciteren?

Stuur uw sollicitatiebrief met cv uiterlijk 31 december 2017 ter attentie van mevrouw M. Bakker via de mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of via de post naar Energieweg 13, 2404 HE Alphen aan den Rijn, t.a.v. mevrouw M. Bakker en o.v.v. “sollicitatie” in de linkerbovenhoek van de envelop.

 
Vrijwilliger winkel Hazerswoude-Rijndijk
2017_vacature_vrijwilliger_hazerswoude-rijndijk_v1-2.jpg
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 7